Sponsors

Vind je het leuk om me te supporten?

Dat kan al vanaf 1,50 euro per maand via mijn Patreon-account. Als je een eenmalige of maandelijkse donatie wilt doen kan dat ook via PayPal. Super bedankt!!

RS Medical Sailing

300 mijl uit de kust ben je op jezelf aangewezen. Medische hulp is dan niet (zo snel) beschikbaar. Een fors bloedende snijwond, botbreuk, een ernstig ziek bemanningslid of een ander serieuze ‘offshore medical condition’ verandert je prachtige zeilreis in een nachtmerrie. Het is daarom noodzaak om adequaat zelf te kunnen handelen. Rob Sijbers, arts, levert specialistische verbanddozen voor zeezeilers en biedt een waardevolle training voor zeilende vertrekkers.

Rob Sijbers van RS Medical Sailing

Marcel’s Green Soap

FEEL GOOD CLEANING

Dat is het motto bij Marcel’s Green Soap. Want wassen en schoonmaken met producten waar de planeet óók blij van wordt, voelt een stuk beter vind je niet? Marcel’s Green Soap gebruik ik op de boot.

Somnox 2 slaaprobot

Deze helpt sneller, makkelijker en rustiger in slaap te vallen, zodat je je weer volledig uitgerust voelt.

Somnox ademt met je mee. Je kan ademhalingsoefeningen doen of Somnox jouw ademhaling laten meten en zich hierop automatisch laten aanpassen. Door het vasthouden van Somnox voel je het ademhalingsritme en neem je dit (onbewust) over. Op deze manier kom je, door middel van een vertraagde ademhaling, tot rust.

Daarnaast kan Somnox rustgevende muziek, natuurgeluiden of ruisgeluiden afspelen. Deze geluiden hebben een ontspannende werking en kunnen daardoor het kalmerende effect van Somnox versterken. Hierdoor val je makkelijker in slaap.

Navionics Benelux

Al meer dan 30 jaar ontwikkeld en produceert Navionics® elektronische navigatiekaarten en systemen voor op zowel binnenwateren, rivieren en zeeën en outdoor gebruik. Navionics, tegenwoordig een bedrijf van Garmin.

Boxer in Blue

Voor vrouwelijke, ondernemende en stoere dames maakt Boxer in Blue swim & resortware. Ik kijk er nu al naar uit om deze prachtige outfits te dragen tijdens mijn reis om de wereld.