Categorieën
Inspiratie

Ankeren… badmode!

Ahoy

Als schipper van een nieuw damesteam op de Ibiza Regatta september 2021 werd ik helemaal van blij van de uitstraling van de dames van het team van Boxer in Blue. Steeds zag ik nieuwe combinaties van bikini’s en badpakken met mooie retro accenten voorbijkomen. Helemaal mijn stijl!

Boxer in Blue tijdens de Ibiza Regatta

Te gast bij Wendela

Vandaag ben ik te gast bij Wendela de Goederen, eigenaresse van dit prachtige merk Boxer in Blue. Ze neemt me mee in haar wereld van mooie materialen en geproduceerd zonder footprint.

Al gauw merk ik de transformerende werking van het dragen van haar badkleding en beachwear. Ik begin te stralen en voel hoe haar producten mijn vrouwelijkheid accentueren. Ik ben inmiddels boven de vijftig en volgens mijn zoon zeker geen model, maar wat kleedt dit goed af!

Keuzes maken

Na de verschillende prachtige badpakken en allerlei combinaties van bikini’s geeft ze me ook een fluwelen jumpsuit aan. Wat een mooi zacht materiaal… het zit als gegoten, kleed mooi af en daar zie ik mezelf wel mee aan land gaan.

Je begrijpt dat kiezen erg moeilijk was. Gelukkig heeft Wendela alle maten en kleuren voor me genoteerd zodat ik daar nog eens rustig op mijn gemakje een goede keuze uit kan maken.

Meteen krijg ik dan het gevoel van ‘dit zouden meer mensen moeten doen’. Normaalgesproken kun je alles via de website van Boxer in Blue bestellen. Mocht je het leuk vinden om het eens zelf aan den lijve te ondervinden, dan kan ik Wendela vragen of we een keer een pasochtend of middag kunnen houden. Als je dat leuk lijkt stuur me dan een PB of je reactie onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *