Over mij

Ik ben een bezige bij, en als ik zeil dan voel ik me vrij. Dan ga ik op in de beleving, in de natuur en dan voel ik me blij. Ik droom ervan op solo de wereld rond te zeilen.

De realisatie van deze droom vraagt niet alleen dromen, maar ook verbinding maken met de realiteit. Het zal nog een hele investering worden om van mijn boot een schip te maken dat geschikt is voor de oceaan. Daarom heb ik op Patreon een account aangemaakt waar je mij voor een klein bedrag kunt sponsoren en waarbij ik video’s upload over het hele proces en de reis.

Bio

Jacqueline Evers woont samen met Mark en haar zoon Sem in Almere Poort. Ze woonde in Lemmer van haar 10e tot haar 25e, zeilde als kind in een open bootje op de Brekken en zeilde later wekelijks in een Grinde naar Enkhuizen, vaarde af en toe naar het Wad en deed mee aan wedstrijden bij de lokale watersportvereniging.

Ook vaarde ze mee met de 24 uurs race op een Koopmans 42, deed ze in 2007 mee met de Gant Cup in Bodrum met een schip met 9 dames. In 2011 organiseerde ze een zeilweek met een coachgroep in Barcelona op een Hanze  470.

Ze zeilt sinds medio 2020 als vast bemanningslid op een J112e met de Woensdag Avond Regatta in Muiderzand en doet mee aan de winterwedstrijden. Daarnaast is ze op zoek naar opstap mogelijkheden om mee te varen op zee. â€‹Per 10 oktober 2020 is ze trotse eigenaar van een Grinde.